Kai en Luuk gaan voor Heren Dubbel cabaret

Gewapend met piano en gitaar komt Kai Bodewitz opnieuw richting Mijdrecht. Een jonge theatermaker met een persoonlijk en muzikaal verhaal.  Een moeder die gelooft in wat hij doet, een vader die niet wil begrijpen wat hij aan het doen is. Hij wil zijn eigen weg bepalen, maar als je jong bent komen er flink wat struggles bij kijken. Niks aan te doen, toch? Op zaterdag 13 januari presenteert hij zijn voorstelling ‘Zonder handen fietsen’. Maar dat niet alleen. Hij neemt Luuk Weggemans mee, net als Kai een jonge muzikale comedian die al diverse prijzen gewonnen heeft. Titel van Luuks voorstelling is ‘Als alles zo eenvoudig was’. Samen gaan ze voor Heren Dubbel.

Luuk Weggemans (1997) is comedian, acteur, schrijver en regisseur. Hij won de juryprijs van het Leeuwarder Cabaret Festival en de jury- en publieks prijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was finalist in het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Hij is een echte randstad-millennial; zelfkritisch en bang voor alles. Maar ook een echte Hagenees; nuchter en direct. Gekke combinatie? Absoluut. Is hij de zoveelste hetero comedian die het publiek gaat uitleggen hoe de wereld werkt? Of móét hij grappen maken over de ongrijpbare wereld om hem heen omdat hij anders in totale paniek raakt?

Luuk Weggemans
@ O.P. De Liefde

Kai Bodewitz (2000) was eerder al in Mijdrecht. Op uitnodiging van het CultuurHuis Mijdrecht trad hij op tijdens TRYO in ’t Oude Parochiehuis op 18 februari dit jaar. Het leverde hem lovende recensies op in de lokale media en nieuwe optredens. Op zaterdag 13 januari 2024 is hij terug in Mijdrecht om zijn nieuwste voorstelling te try-outen.

Hij maakte zijn debuut met zijn eerste voorstelling “Doe ff gewoon”. In 2016 is hij gestart met schrijven aan deze persoonlijke voorstelling. Muziek is bij Kai een belangrijk onderdeel op het podium. Een piano en gitaar gaan niet ontbreken! Tevens staat de actualiteit hoog in het vaandel. Met een scherpe blik probeert Kai het publiek thuis te laten voelen in zijn mening.