Wordt ook supporter van cultuur in Mijdrecht

Het CultuurHuis Mijdrecht is een bewonersinitiatief dat het voor elkaar wil krijgen in eigen dorp oftewel ‘om de hoek’ te kunnen genieten van theater, film en muziek. Vanaf eind 2022 organiseren wij voorstellingen voor jong en oud op diverse locaties in het dorp. Inmiddels staat de kaartverkoop op gemiddeld 116 per voorstelling en groeit. Bezoekers zijn enthousiast. Dat toont aan dat een eigen theaterlocatie in Mijdrecht toekomst kan hebben. Daarvoor is geld nodig, veel geld. CultuurHuis Mijdrecht zoekt nu sponsors en donateurs. Hoe klein ook, uw bijdrage kan straks het verschil maken.

Voor de organisatie van al dit moois werken wij met vrijwilligers. De kosten van voorstellingen wil CultuurHuis Mijdrecht betalen uit kaartverkoop, sponsorgelden en subsidies van lokale fondsen en/of gemeenten. Vrijwilligers zorgen voor de voorstellingen en de kaartverkoop. Sponsors helpen onze ideeën en plannen waar te maken door financiële middelen beschikbaar te stellen en door bekendheid te geven aan onze activiteiten en missie. En ieder die wil, kan ons steunen.

Wij geven u graag meer informatie over pakketten en tegenprestaties in een persoonlijk gesprek. Mail naar sponsor@cultuurhuismijdrecht.nl

DonateurPartnerBarterSponsor
Als particulier of zakelijk donateur geeft u een eenmalige of jaarlijkse bijdrage.
Daarmee bent u ‘vriend’ van het CultuurHuis Mijdrecht.
* €25 tot €50:
u kunt als eerste tickets bestellen
* €100: 1 vrijkaart **
* €250: 2 vrijkaarten
* €500: 4 vrijkaarten
* €1.000: 8 vrijkaarten
Als partner verbindt u zich aan een bepaalde voorstelling en werken we samen aan een succesvolle uitrol van uw eigen project.
U levert een financiële bijdrage en u zet uw netwerk in. Uw logo wordt gepubliceerd op onze website en social media en u ontvangt vrijkaartjes naar rato van uw bijdrage.
U bent een locatie, notaris, bloemist, cateraar, drukker of andere leverancier en brengt een deel van de kosten niet in rekening in ruil voor sponsor tegenprestaties. Uw bijdrage wordt vermeld of getoond vóór, tijdens of na de voorstelling en als u dat wilt reserveren wij kaartjes voor u.Als sponsor steunt u ons initiatief door geld of andere middelen ter beschikking te stellen in ruil voor een tegen-prestatie. U past bij het CultuurHuis en er is een wederzijds belang. U kunt sponsor, subsponsor of hoofdsponsor worden:
* pakket €1.000-5.000
* pakket €5.000-10.000
* pakket vanaf €10.000
** vrijkaartjes zijn altijd voor één voorstelling in het lopende seizoen