Open dag nieuwe MuziekschoolMijdrecht krijgt weer een muziekschool waar viool- en pianolessen en basisvorming muziek gegeven gaan worden. De muziekschool gaat werken vanuit De Rank, midden in het dorp. Muziekpedagoog Greetje de Haan stond aan de wieg van deze nieuwe Muziekschool Mijdrecht, die onderdeel wordt van de Gooische Muziekschool gevestigd in Bussum. Deze instelling verzorgt al in meerdere gemeentes in de Gooi- en Vechtstreek muzieklessen. En nu is er ook een locatie in Mijdrecht!

Met steun van CultuurHuis Mijdrecht organiseert Muziekschool Mijdrecht op zaterdag 24 juni een Open Dag van 10 tot 12 uur in De Rank aan de Prins Bernardlaan 2 te Mijdrecht. Belangstellenden kunnen kennis maken met de instrumenten Piano en Viool. Tevens is er voor de jongere kinderen van 4 tot 6 jaar en van 6 tot 8 jaar een speciale workshop muziek met Kleuters (10.15 uur) en Kraak de code (11.00 uur). Iedereen is welkom om kennis te komen maken met muziek. De open dag is van 10 tot 12 uur en de toegang is gratis.

Geïnteresseerden in andere instrumenten zoals gitaar, drums of blaasinstrumenten zijn ook van harte welkom.

De organisatie van de nieuwe muziekschool zoekt samenwerking met bestaande aanbieders en probeert zo haar functie als intermediair te vervullen.

In de Muziekschool Mijdrecht is plek voor iedereen.

Bestaande aanbieders kunnen zich melden bij Muziekschool Mijdrecht om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

De Muziekschool Mijdrecht wil starten in september. Meer informatie is te vinden bij de Gooische Muziekschool

Of bel met 035-6936596.